Concert Fi de Curs amb motiu del 90è aniversari de l'Orfeó Balaguerí

Aquest any 2011 es compleixen 90 anys de cants, dedicació, assajos i concerts de moltes persones que han format part de l'Orfeó Balaguerí.

Amb un concert ben especial ofert el dia 19 de juny a l'Esglèsia de Sant Domènec, l'Orfeó va celebrar en companyia del nombrós públic assistent, socis, amics i autoritats aquesta data tan important i significativa.

Acompanyats al piano per Xavier Sabaté, al flabiol i el tamboret per Carles Fortuny i amb la col·laboració de la Colla Sardanista Verge del Miracle i l'Aula Municipal de Música, i sota la direcció de la nostra benvolguda Enriqueta Tena, aquí teniu el programa del concert.


Amb les salutacions especials del cap de l'Equip Territorial de la FCEC, en Jaume Gavaldà, el President del Consell Comarcal de la Noguera, en Vicent Font, i de l'Alcalde de Balaguer, en Josep Maria Roigé, l'Orfeó Balaguerí va rebre una col·lecció de partitures de mans de la FCEC i una placa commemorativa de part de l'Ajuntament de Balaguer.



Un dels moments més espectaculars del concert va ser la interpretació de la sardana Aimat Balaguer, que va ser estrenada amb motiu del 75è aniversari de l'Orfeó Balaguerí, amb l'acompanyament de Carles Fortuny i la Colla Sardanista Verge del Miracle.



Més informació ben aviat.