Visita del Coro Ciudad de la Alhambra a Balaguer

Fundat el 1996 per la seva directora Elena Peinado, el Coro de Voces Blancas de la Ciudad de la Alhambra ha visitat la ciutat de Balaguer en un programa d’intercanvi amb l’Orfeó Balaguerí.

El concert conjunt va tenir lloc el dia 26 de setembre de 2009 a l’Església de Sant Domènec de Balaguer. En la primera part, el Coro de Voces Blancas de la Ciudad de la Alambra ens va delectar amb diverses peces de poemes de García Lorca amb música de compositors granadins i una selecció de peces operístiques i de sarsuela acompanyades al piano per la pianista Daimy Bencomo i les interpretacions solistes de Lucía Sierra, Carmen Mondéjar, Marta Flores i Patricia Urréjola.

En la segona part, l’Orfeó Balaguerí, sota la direcció d’Enriqueta Tena va oferir un repertori de sardanes. En una dedicatòria molt especial a la directora del cor visitant també van interpretar la Sardana de les Monges.

El concert es va cloure amb un parlament de benvinguda per part de l’Alcalde de Balaguer, Sr. Miquel Aguilà i diversos regals oferts per l’Ajuntament de Balaguer i per l’Orfeó Balaguerí a les integrants del cor i la seva directora. Els dos cors es van acomiadar interpretant conjuntament dues peces corals ben conegudes com l’Habanera Divina i Maite.

Des de l’Orfeó Balaguerí no podem més que agrair la visita tan grata que ens han fet les, ja per sempre, amigues de Granada i esperem poder tornar-los la mateixa a la primavera.