Benvinguts al bloc de l'Orfeó Balaguerí

Comença una nova etapa per l'Orfeó Balaguerí, la de la nostra presència a la xarxa universal d'internet on es pot compartir tot tipus d'informació.

El nostre objectiu és donar a conèixer la nostra història i la nostra feina a tothom que tingui interès per navegar pel nostre bloc una estona i informar, a tots/es aquells/es que ens venen seguint de fa temps, de què fem.

Al mateix temps, però, també volem que sigui una eina de treball per als/les nostres cantaires i anar publicant puntualment tons, materials i el que ens faci falta per millorar els nostres assajos.

Esperem poder donar-vos informació puntual de les nostres actuacions i activitats, publicar imatges i videos dels nostres concerts, facilitar-vos enllaços i adreces d'interès d'altres orfeons o corals. Esperem, en definitiva, que ens pugueu conéixer una mica més.

El bloc comença aquí, però amb el temps esperem que vagi creixent.

Benvinguts al món del cant,

L'Orfeó Balaguerí

1 comentari:

Camí del Nirvana ha dit...

Hola, sóc el Toni Santiago, director del Cor Jove de Sentmenat (Vallès occidental) tot i que també sóc de lleida.

Us volia demanar si em podeu enviar l'obra sencera de "La truita esbojarrada", variacions sobre el Lied de Schubert de Franz Schöggl, al meu correu corjovesentmenat@gmail.com

Moltíssimes gràcies! I si algun dia voleu fer un intercanvi ja ho sabeu!

Toni